Sterker en weerbaarder

Bijvoorbeeld na optimalisatie van de zwakke plekken en het opheffen van de problemen met behandeling is het zeer belangrijk dat we alles weer op de juiste manier in beweging zetten, zodat het lichaam de gemaakte veranderingen van de behandelsessie als het ware weer kan synchroniseren.

Tevens zorgt de klant er met zijn wekelijkse training voor dat de spieren, pezen, banden en bindweefsels veel sterker en weerbaarder worden. Zo zorgen we samen voor een nog duurzamer en breder resultaat van de consulten. Naast dat de weefsels weer sterker en weerbaarder worden, zorgt doelgerichte beweging er ook voor dat onze conditie zich ook positief aanpast.

Dit werkt in als krachtig dominosteen effect op alle facetten van gezondheid zoals de opname van voeding, het transport van voedingsstoffen, het herstellende vermogen, ontstekingswaardes, mentale veerkracht en de kracht van onze botten!

Stap 1

Zelfstandig invullen van onze vragenlijst

Door onze uitgebreide vragenlijst in te vullen krijgen we enorm veel inzicht in de potentiële oorzaken van de klachten. Hierdoor kunnen we sneller gerichter aan de slag.

Stap 2

Gratis intakegesprek en/of proefbehandeling

Tijdens dit consult komen we tot de kern. Samen bespreken we de uitkomst van de vragenlijst, om zo een realistisch behandelplan op te zetten.

Stap 3

Checken van diverse gezondheids parameters

Door deze metingen af te nemen krijgen we verregaand inzicht in de interne gezondheid van het lichaam. Zo laten we niks aan het toeval over.

Stap 4

Starten met het behandelen van zwakke schakels

We beginnen met grondige houding en bewegingsanalyses samen met uitvoerige spierfunctie testen. Na het lokaliseren van de problemen gebruiken we spier en bindweefsel manipulaties om de compensaties weer te herstellen.

Stap 5

Lifestyle advies voor een blijvend resultaat

Een gezond lichaam betekent beter herstel. Met het optimaliseren van voeding, slaap en ademhaling creëren we nog beter resultaat. Aan de hand van regelmatige updates van jou als klant, bewegen we mee met de uitdagingen die jij tegenkomt in jouw unieke proces en sturen we bij waar nodig.

Je wereld zal nooit meer hetzelfde zijn

Heb je al langer last van complexe klachten? Kom langs en wij kijken graag, tijdens een gratis intakegesprek, of wij je kunnen helpen.