Functionele voedingsgeneeskunde

Door kennis uit de functionele voedingsgeneeskunde weten wij wat het best voor u is, op elk moment. Na screening van uw huidige situatie leggen we die informatie naast het gewenste doel. Als deze niet matchen met elkaar, geven we dat aan en werken we samen om stappen te zetten in de juiste richting. Wij werken alleen met het fenomeen ‘gepersonaliseerde voeding’. Dit houdt in dat we op zoek gaan naar wat voor jou het beste is, op dat moment.

Gepersonaliseerd professioneel supplementen advies

Er zijn duidelijke indicaties dat bij verschillende factoren de behoefte van voedingsstoffen toeneemt. Denk hierbij aan chronische stress, deadlines, zware fysieke arbeid of training, ziektes, slaapproblemen en aandoeningen.

Als we al deze overweldigende data analyseren komen we tot de conclusie dat de algemene voedingsrichtlijnen drastisch herzien moeten worden en dat voedingssupplementen van hoge kwaliteit hierbij onmisbaar zijn voor behoud en verbetering van onze gezondheid. Om deze reden geven we het beste en  veiligste suppletieadvies om zo altijd een optimale voedingstoestand te garanderen en alle processen nog meer te verbeteren.

Stap 1

Zelfstandig invullen van onze vragenlijst

Door onze uitgebreide vragenlijst in te vullen krijgen we enorm veel inzicht in de potentiële oorzaken van de klachten. Hierdoor kunnen we sneller gerichter aan de slag.

Stap 2

Gratis intakegesprek en/of proefbehandeling

Tijdens dit consult komen we tot de kern. Samen bespreken we de uitkomst van de vragenlijst, om zo een realistisch behandelplan op te zetten.

Stap 3

Checken van diverse gezondheids parameters

Door deze metingen af te nemen krijgen we verregaand inzicht in de interne gezondheid van het lichaam. Zo laten we niks aan het toeval over.

Stap 4

Starten met het behandelen van zwakke schakels

We beginnen met grondige houding en bewegingsanalyses samen met uitvoerige spierfunctie testen. Na het lokaliseren van de problemen gebruiken we spier en bindweefsel manipulaties om de compensaties weer te herstellen.

Stap 5

Lifestyle advies voor een blijvend resultaat

Een gezond lichaam betekent beter herstel. Met het optimaliseren van voeding, slaap en ademhaling creëren we nog beter resultaat. Aan de hand van regelmatige updates van jou als klant, bewegen we mee met de uitdagingen die jij tegenkomt in jouw unieke proces en sturen we bij waar nodig.

Je wereld zal nooit meer hetzelfde zijn

Heb je al langer last van complexe klachten? Kom langs en wij kijken graag, tijdens een gratis intakegesprek, of wij je kunnen helpen.