Onze visie

Bij C-kracht geloven we dat gezondheid en levenskwaliteit van ieder mens de allerbelangrijkste schakel is voor geluk. Vanuit dit geloof hebben we een nieuw revolutionair anatomisch vizier gevormd, waarbij we denken en handelen vanuit alle lichaamssystemen.

Unieke aanpak

Bij C-kracht weten we dat alles in het lichaam met elkaar verbonden is. Dit betekent dat weefsels letterlijk verweven zijn met bindweefsel patronen en ook vanuit het brein, neurologische met elkaar verbonden zijn. Dit maakt het een prachtig “multi verbonden” stelsel waar nog weinig weet van is in de wereld van behandeling.

Ons team

Met ons enthousiaste team zijn we op een missie om onze visie te verspreiden als de nieuwe standaard in de wereld van gezondheid. Zo iedereen een betere kwaliteit van leven te bieden zonder pijn en ziekte. Maak kennis met onze toppers: Monique van Ingen, Joey Buskermolen en Christiaan Kwakman.

Hoe kunnen wij je helpen

We kijken naar alle lichaamssystemen, maar onze aanpak bestaat uit drie hoofdelementen: behandeling, voeding en beweging.

Behandeling

Alles in het lichaam is met elkaar verbonden. Dankzij een combinatie van allerlei technieken die daarop inspelen, boeken wij prachtige resultaten.

MEER OVER DE BEHANDELING

Voeding

Voeding speelt een cruciale rol in preventie van ziektes, behandeling van ziektes en het optimaliseren van onze algehele gezondheid.

MEER OVER VOEDING

Beweging

Een optimale beweging van elk lichaamsdeel is misschien wel het belangrijkste element voor elk proces wat met gezondheid te maken heeft.

MEER OVER BEWEGING

Je wereld zal nooit meer hetzelfde zijn

Heb je al langer last van complexe klachten? Kom langs en wij kijken graag, tijdens een gratis intakegesprek, of wij je kunnen helpen.